Veiligheidshamer - Lifehammer Classic - Noodhamer - Oranje 12,95 inclusief gratis verzending

Op voorraad
Levertijd: 1 dag(en)

Beschrijving


Traditionele veiligheidshamer voor in de auto. Dubbelzijdige hamerkop en handgreep met ingebouwd gordelmes. Levering gegarandeerd uit voorraad. Prijs 12,95 inclusief gratis verzending. Voor meer info mail naar contact@dessatrading.nl


Waar is dit artikel voor geschikt?
Gebruik deze veiligheidshamer om in een noodsituatie een zij- of achterruit van een auto te verbrijzelen.

Hoe werkt de Lifehammer classic?
Verbrijzel de zij- of achterruit van de auto met de LIFEHAMMER CLASSIC. Deze traditionele veiligheidshamer bestaat uit een dubbele hamerkop met aan weerskanten een scherpe punt van gehard staal en een geïntegreerde gordelsnijder. Deze veiligheidshamer wordt geleverd met houder die met twee montagepennen is vast te zetten.

Autopreventieplan:
Het aantal veiligheidshamers per auto hangt af van het maximaal aantal inzittenden per auto. De politie adviseert 2 veiligheidshamers voorin de auto te monteren en 1 achterin de auto.
- Bestuurder: 1 stuk
- Passagier voorin: 1 stuk
- Passagier achterin: 1 stuk
In een noodsituatie is het van cruciaal belang dat inzittenden niet op elkaar hoeven te wachten, maar allemaal tegelijkertijd naar hun noodhamer kunnen grijpen.

Specificaties:
- Traditionele veiligheidshamer
- Dubbelzijdige hamerkop
- Handgreep met gordelmes.

Tips & tricks:
Let op: Monteer een veiligheidshamer altijd binnen handbereik. Gebruik hiervoor de bijgeleverde houder. Voordat dit veiligheidsproduct in de auto gemonteerd wordt, adviseren wij je allereerst alle mogelijke gebruikers goed te instrueren. Gebruik deze veiligheidshamer uitsluitend om jezelf en anderen te bevrijden uit noodsituaties en niet voor andere doeleinden.